pondělí 25. června 2012

Coastal Scents: 88 cores Shimmer

Bom dia leitores!! 
Hoje vamos falar sobre a paleta de maquiagem 88 cores Shimmer da Coastal Scents!!
Eu amo sombras coloridas, mas antes de comprar qualquer produto sempre faço uma pesquisa na  internet, a respeito da marca do produto e a loja que pretendo realizar a compra. Após muitas pesquisas, acabei comprando 2 paletas da Coastal Scents e não me arrependi de nada!!!! A paleta 88 cores Shimmer é muito bonita, tem cores super pigmentadas,acabamento cintilante,com ótima duração nos olhos (mesmo sem primer) e permite que você faça makes de diferentes estilos =D
Eu diria que vale muito a pena o investimento pois este tipo de sombra dura por muito tempo...você pode ficar um bom tempo sem comprar makes e quem quiser comprar diretamente no site: http://www.coastalscents.com/ sempre tem descontos ;)


Další paletka od Coastal Scents obsahuje mnohobarevné stíny, které jsou také dobře pigmentované, třpytivé a vydrží dlouho na očích (i bez báze). Díky různobarevnosti můžete vytvořit nepřeberné množství kombinací. Myslím, že investice do nich se vyplatí. K dostání na www.coastalscents.com.

Vamos as fotos:







E uma foto de uma make diferente que se pode fazer com esta paleta (esta foto foi retirada da internet):
Foto pro inspiraci (stažené z internetu):
zdroj:  www.missbeautyaddict.com

Então que paleta vocês usam?

17 komentářů:

  1. to líčenie, ten obrázok, je od MissBeautyAddict a je smutné, že je z neho orezaný názov blogu..

    http://www.missbeautyaddict.com/2012/04/neon-make-up.html tu je odkaz na článok, kde je to líčenie..

    OdpovědětVymazat
  2. Paleta vypadá opravdu moc dobře, mohla by si sem přidat třeba nějaké líčení.. škoda že teď nemám mnoho volných finančních prostředků ! :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, škoda, že ja to s farebnými líčidlami moc neviem... Veľmi by sa mi páčilo mať takúto nádheru doma, len ja by som sa na tú paletku iba pozerala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, mně by taky stačilo mít ji jako dekorcí!

      Vymazat
  4. Nic proti, ale tenhle (a minulý post s paletou) mi přijde dost o ničem - žádné ukázky odstínů, skoro žádné informace, fotka v akci odjinud, jen pár fotek palety jako takové, kterých už je plný internet... No řekni, napsala bys sama takový post?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenapsala, ale vzhledem k tomu, že jsem jí řekla, že může psát, o čem chce, tak nápady a kritiku směřujte přímo k ní (nejlíp anglicky :).

      Vymazat
  5. Já teda kritizovat nechci a nebudu, ale je fakt, že nějaké Brunino líčení, které vytvořila ona sama, by bylo fajn mít tady na fotkách ;-) Už jen proto, že by mě zajímalo, jak se ona líčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viz odpověď viennettce :)
      Mě by to taky zajímalo, jak se líbí a psala jsem jí to. Jestli z toho něco vznikne, nevím :(

      Vymazat
  6. Gostaria de pedir desculpas a pessoa da foto que retirei da internet e dizer que o texto e foto das paletas foi sim escrito por mim..é só minha opinião a respeito do produto..espero que estajm gostando... Beijos a todos os leitores :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bruna, please, could you make some looks with those beautiful palettes and put the pictures of the looks here into the post? I'd love to see them! I'm pretty sure you can do miracles with it so please show us some... ;-)
      Verunka

      Vymazat
    2. Hello Verunka, okay?
      Yes of course I can do some makes with the palettes.
      I'll put in the next post, ok? :)
      thanks my dear

      Vymazat
    3. That would be great! I'm looking forward to your photos, just have some time and make them fabulous ;-)
      V.

      Vymazat
  7. ahoj narazily jsme na tebe náhou přes MatinuELEGANT40 ..Psala o tobě na svém blogu, tak jsme byly velmi zvědavé a musily jsme se k tobě na blog hned mrknout! MÁŠ TO TU MOC SENZA! :-) ..JSME TVÉ NOVÉ PRAVIDELNÉ ČTENÁŘKY :-)

    OdpovědětVymazat