neděle 1. července 2012

Akakia By Femme - tělová mléka

Bom dia leitores!! Hoje vim para falar de um assunto diferente: Hidratante Corporal :)
Tanto no frio como calor é sempre bom ter a pele hidratada e cheirosa, não é?! Eu adoro esse tipo de produto e já usei de diversas marcas,mas a que conquistou meu coração nos últimos tempos é da marca da nossa parceira ByFemme.

Eu já tinha comprado para experimentar 2 deles: o Crazy (cheirinho de morango) e Miss Victtoria (cheiro de vinho). Fui presenteada com mais um de morango, e assim que puder, mandarei para ser sorteado para as leitoras internacionais.
O Crazy é uma loção hidratante, que possui vitamina E e com cheirinho agradável de morango. Eu uso esse hidratante mais aos fins de semana quando vou ver o namorado e garanto que o cheiro dura no corpo a noite toda! Já o Miss Victtoria também hidrata e deixa a pele super macia, mas ao contrário do outro, seu cheirinho é mais suave e também dura muito...É uma boa opção para quem não gosta de cheiros muito doces.
Os dois cremes são bem consistentes e tem um ótimo preço.


Dnes budu psát o jiném tématu, a to tělová mléka :) Za horka i zimy je dobré mít hydratovanou a vonící pokožku, že ano? Mám ráda tento typ výrobků a vyzkoušela jsem mnohé, ale v nedávné době si tato mléka od partnerské značky ByFemme získala mé srdce.
Na zkoušku jsem si vybrala 2: Crazy (jahodová vůně) a Miss Victtoria (vínová vůně).
Crazy obsahuje vitamín E a pěkně voní po jahodách. Tenhle používám přes víkend, když vidím svého přítele, protože chci, aby vůně vydržela co nejdéle! Miss Victtoria také hydratuje  a zanechává pokožku velmi jemnou, ale na rozdíl od první je její vůně jemnější. Tento je dobrou volbou pro ty, kteří nemají rádi příliš sladké vůně.

Vamos as fotos:







Que hidratante vocês costumam usar?
Para quem se interessou este é o facebook da loja: http://www.facebook.com/ByFEMME
e como nossa parceira, eles irão vender o produtos para as leitores tchecas e de outros países que se interessarem :D não é ótimo?! Mas lembrando que o correio fica por conta do comprador. Aproveitem pois a loja está com promoções ótimas =]


Pro ty, které máte zájem, tady je FB stránka obchodu: http://www.facebook.com/ByFEMME
Budou posílat produkty i do ČR a mezinárodně, ale zásilky budou odesílány na vlastní riziko kupujícího.
Užijte si to, protože obchod nabízí skvělé produkty!



5 komentářů:

  1. Jejda, tady je to nějaký úplně jiný! A kam ti zmizeli sledovatelé???

    OdpovědětVymazat
  2. No.. barvy dobrý, růžovou a fialovou můžu, ale popravdě si určitě budu chvíli zvykat, přece jen zvyk je železná košile a tys měla blogový design dlouho beze změny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíš, ty jsi šťoural! Tak jdi číst něco jinýho, no, když se ti to nelíbí ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jo líbí, jen si musím zvyknout, víš, že jsem stará konzerva;-)

    OdpovědětVymazat