sobota 7. července 2012

Paleta colorida/Paletka stínů - ByFemme

Bom dia leitores! Hoje irei mostrar para vocês a paleta da nossa marca parceira ByFemme. Ela possui 5 cores lindas e que permite a você fazer diversas combinações ou usar cada sombra separadamente.
Me surpreendi com as cores, pois são bem pigmentadas e duram a  noite toda nos olhos ;) Como primer eu usei em toda pálpebra o jumbo duo da ByFemme (R$ 15,99) .... Eu recomendo!!  
A paleta custa R$ 39,99 e você, leitora internacional que se interessou nos produtos da ByFemme, é só entrar em contato com o facebook da marca que eles enviam internacionalmente (mas lembrando que o correio é por conta da compradora).
Vamos as fotos:

Dnes vám ukážu paletku očních stínu našeho partnera ByFemme. Obsahuje 5 barev pro různé kombinace. Byla jsem překvapena dobrou pigmentací, stíny mi vydrželi celou noc ;) Jako bázi jsem použila jumbo duo od ByFemme (15,99 R$). Také doporučuji!
Paletka stojí R$ 39,99 a pro "mezinárodní" čtenáře přípomínám, že je možné tyto produkty sehnat přes jejich facebookovou stránku, kde je kontaktujte. Jen upozorňuji, že balíček bude poslán nepojištěný a odesílatel neodpovídá za ztrátu.






Gostaria de pedir a ajuda de vocês: quando for comprar algum produto da Akakia ByFemme e dizer que foi indicação minha Bruna Luiza, o blog Mina and Bru estará acumulando pontos para a premiação de Diamante da ByFemme.
Conforme esses pontos, a marca vai disponibilizando produtos para serem sorteados à vocês!! :)

Chtěla bych vás požádat o malou pomoc, v případě, že si budete objednávat nějaké produkty ByFemme, uveďte moje jméno Bruna Luiza, protože náš blog sbírá body do programu. V případě, že uspějeme, budeme pro vás moci uspořádat giveaway s produkty této značky ;)


8 komentářů:

  1. tá kombinácia červeného tieňu s čiernou linkou je krásna !
    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. It reminds me of some Lime Crime's palettes, though they don't have such combination of shades. It looks great! And I'm thankful to you, Bruna, for that pictures of your eye make-ups made with that palette. It's beautiful ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný a nádherný linky:)) a pěkný blog nezbývá mi nic jiného než followrovat:D

    OdpovědětVymazat
  4. Stoker: Bru vůbec umí moc hezké linky :)

    Nikolka: Děkujeme!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Verunka: thanks my dear :)
    glad you liked the post!!! :D
    if you want any of these products is just talk

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. To první líčení je moooc pěkné!! :))

    www.monikanov.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat