čtvrtek 26. července 2012

Pigmentos/Pigmenty ByFemme

Olá nossos queridos leitores!! Hoje viemos mostrar a vocês a beleza de alguns pigmentos ByFemme que eu tenho.
Antes mesmo da empresa ser nossa parceira, eu já usava os produtos da marca, principalmente os pigmentos e adoro. Eles são finos (mesmo os glitters) e destacam a make, acho uma ótima opção para quem não quer comprar paletas muito grandes porque ás vezes nem usamos todas as cores.
Com os pigmentos você pode estar bem maquiada para qualquer ocasião e usando um bom primer, eles duram a noite toda ou o dia todo nos olhos. Vale a pena ter.
Já postei aqui sobre o glitter prata holográfico e eu costumo misturá-lo com glitter maiores para que o efeito seja mais intenso. Adoro!!!

Ahoj naši milí čtenáři! Dnes vám ukáži některých krásné pigmenty ByFemme.
Ještě předtím, než se tato firma stala naším partnerem, jsem používala jejich produkty, hlavně pigmenty. Jsou jemné (i co se třpytí). Myslím, že je skvělá volba pro ty, kteří nechtějí kupovat velmi velké paletky, protože někdy nevyužijí všechny barvy.
S pigmenty můžete vytvořit líčení pro každou příležitost a pokud použijete dobrou bázi, vydrží celou noc nebo celý den. Opravdu stojí za to nějaké vlastnit.
Již jsem vám zde ukazovala stříbrném holografické třpytky, které většinou smíchám s dalšími třpytkami, takže účinek je ještě intenzivnější. Miluji je!!!
















E aí o que acharam? Lindos né... =D
Tak co si myslíte? Nejsou nádherné... =D


2 komentáře: