pátek 16. listopadu 2012

Zoya - Kimber

Olá meninas! Hoje vamos mostrar a vocês um esmalte lindo da marca Zoya: Kimber. Este esmalte pertence a coleção Beach and Surf. Todas as cores desta coleção são lindas, mas como Zoya é um pouco caro, decidi comprar esta cor que adorei. Eu recomendo!
O Kimber é um vermelho com brilhos dourados lindos. Com 1 camada ele cobre perfeitamente as unhas, mas para ficar melhor, passei 2. Sua duração é ótima, fácil de passar e limpar os cantos.

Ahoj holky! Dnes vám ukážeme nádherný lak od značky Zoya: Kimber. Patří do kolekce Beach and Surf. Všechny barvy této kolekce jsou krásné, ale protože Zoya patří (v Brazílii, páč 1 ks stojí cca 300,- Kč - pozn. M.) k drahým, rozhodla jsem se koupit tuto barvu, kterou jsem si zamilovala. 

Kimber je nádherná světlejší červená se zlatými třpytkami. Už 1 vrstva pokrývá perfektně nehty, ale aby vypadal ještě lépe, dala jsem 2. Jeho výdrž je skvělá. 
Doporučuji!


Vamos as fotos:

7 komentářů:

  1. Zoya je nádherná i nový vzhled blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. tie trblietky zlaté v tom sú super! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je hodně luxusní barva! Nádhera!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, škoda, že máme v čr smůlu-leda přes e-bay, máš skvělý vkus.Taky chválím nový designe blogu, i když ten minulý nebyl špatný.

    OdpovědětVymazat
  5. @An: Děkujeme :)

    @Ew*Edens: Mně se v něm taky moc líbí!

    @Pineapple93: Jj, jenže kdo ví, za kolik by se tady prodávaly...

    OdpovědětVymazat