pondělí 27. května 2013

Peel Off - Peripera/Podkladový lak pod glittrové laky

Olá!! No post de hoje vou falar sobre um produto que é a salvação para quem usa esmaltes glitters: o Peel Off da Peripera.
Meninas, eu evitava passar esmaltes com glitter porque era horrível de tirar, mas com esse produto estou usando eles novamente. Preciso fazer um estoque desse produto haha =D
O Peel off é como uma cola branca, você deve passar ele (sem utilizar base nas unhas) e esperar secar por alguns minutos, até ele ficar transparente na unha e bem seco. Depois, eu esmalto normalmente e passo o top coat por cima. Este produto faz com que o esmalte descasque e saia todo da unha, sem sofrimento!
Para fazer o teste, usei um esmalte que acho lindo  mas não usava há tempos da Nails Inc. 
Vamos as fotos:

Ahoj všem! V dnešním příspěvku budu mluvit o produkt, který je spásou pro ty, které rády nosí glittrové laky: Peel Off od zn. Peripera.
Já jsem se vždy glittrovým lakům vyhýbala, protože jsem nenáviděla odlakovávání, ale s objevením tohoto podlaku je znovu nosím. Zřejmě si potřebuju udělat celý sklad těchto lahviček =D
Když Peel Off nanesete na nehet, vypadá jako bílé lepidlo (nepoužívat zároveň s podkladovým lakem), poté nechte několik minut zaschnout, dokud není na nehtu úplně transparentní. Pak se může nanést barevný lak a i nadlak. 





Fotos depois, quando o esmalte começou a sair. O esmalte não sai inteiro, ele sai por pequenos pedaços e a única coisa que não gostei foi que minhas unhas ficaram descamando depois.

Fotografie níže jsou při odstraňování laku. Glittrový lak se nesloupne celý, ale po malých kouscích. Jediné, co se mi nelíbilo, že se sloupáváním se odloupávali i kousíčky nehtů a chtělo je vyleštit.



7 komentářů:

  1. Bruuuu, eu lembro qdo vc comprou esses Nail Inc, vc ficou louca de feliz! kkkk
    E eu já passei pela experiência do peel off, vim ver se com vc foi diferente, mas não... destrui a unha que ficou com a função "cavadora"... aff...
    dramático...
    bjks <3

    OdpovědětVymazat
  2. http://des-conversando.blogspot.com.br/2013/05/preciso-de-uma-coisa-de-voces.html preciso de sua ajuda *-* se vocês puderem me ajudar vou ficar mt feliz, sigo e divulgo todos os blogs que me ajudarem (:

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy vůbec tomu nerozumím, ale vypadá to zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  4. Silvia: eu tbem estava louca para testar o peel off,. mas minha unha ficou descamando depois. :( que decepção!

    Des-conversando: querida,não tenho nenhum poster no momento...mas curti seu blog ;)

    Martina: thanks

    OdpovědětVymazat
  5. @Martina: No ten původní český text vůbec neměl spatřit světlo světa, ale nějak došlo k nedorozumění :))

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, asi nic pro mě, když to slupuje i kousíčky nehtů. To by mi na těch prstech zanedlouho nezůstalo vůbec nic :-/ Radši budu blbnout pár desítek minut s odlakovačem :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  7. Esmaltes com glitter são realmente difíceis de tirar. Porém, pode tirar sem danificar as unhas.
    Fiz um post sobre :)
    http://eusoufutiledai.com.br/blog/2013/01/29/dica-como-tirar-esmaltes-com-glitter/

    beijinhos

    OdpovědětVymazat